Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kreatív alkotócsomag: üveggyöngy karkötő, nyár esti égbolt

Ár:
1.200 Ft
Menny.:db

Megvan az a látvány, amikor nyáron az égbolt még világoskék, de a hold már fent van, sőt már az esthajnal csillag is látható? Ezt a pillanatot örökítettem meg ebben a karkötőben. Az ékszert te is elkészítheted, mert mindent összeválogattam neked, amire szükséged lesz hozzá. Rendeld meg a csomagot és büszkélkedj egy saját készítésű ékszerrel!

Tartalom:

  • 20 db világos cián színű 8 mm-es üveggyöngy
  • 20 db szürke színű 6 mm-es üveggyöngy
  • 50 cm gumidamil
  • 1 db medáltartó
  • 1 db karika
  • 32 db 4 mm-es fém köztes
  • 1 db csillag medál

Kész karkötőt nem tartalmaz az alkotócsomag. :-)

Nézd meg lentebb az elkészítés menetét!

Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2023. április 04.

               

Leírás

Rakj a gumidamil végére egy csomót, hogy ne guruljanak le a szemek fűzés közben, majd fűzd a gyöngyöket egymás után a képen látható módon. Utolsó a medáltartó legyen. Persze néha próbáld a csuklódra, hogy jó-e már a méret, ha úgy érzed elég hosszú, vágd méretre a damilt, de úgy, hogy hagyj kb. 5-6 cm ráhagyást mind a két végén, hogy könnyen megcsomózhasd.

Én háromszor szoktam megkötni a csomót, így egy kicsit nagyobb lesz ugyan a csomó, de talán biztonságosabb, majd elrejtem valamilyen nagyobb lyukú fém köztesbe, vagy a medáltartóba. A csomót úgy készítsd el, hogy egyszer az egyik szálat dugod a másik alá, aztán a másikat az egyik alá, így jobban megszorul és alaposan szorítsd rá pár másodpercig megtartva a szál húzását.

Tipp: Nem muszáj pont ilyen sorrendben felfűznöd a szemeket, nyugodtan kísérletezz! Ha nem nagy a csuklóméreted marad egy pár szem gyöngyöd, amit felhasználhatsz majd később.

Keresés